Poštovani posjetitelji i korisnici,
Dobro došli na stranicu Centra za socijalnu skrb Vrbovec !

Na našojmrežnoj stranici pronaći ćete sve važne informacije o djelatnosti Centra za socijalnu skrb Vrbovec, o pravima i uslugama iz sustava socijalne skrbi, propise i zakone, obrasce i zahtjeve za ostvarivanje socijalnih prava.

Djelatnici CZSS Vrbovec

o centru

Centar za socijalnu skrb nalazi se u samom centru Grada Vrbovca na adresi Trg Petra Zrinskog 23. U neposrednoj blizini naše ustanove je sjedište lokalne uprave kao i najvažnijih javnih i državnih službi.

udomiteljstvo

Informacije o udomiteljstvu, postupku i uvjetima za stjecanje dozvole, pravima i obvezama, te  mogućnostima smještaja korisnika u udomiteljske obitelji moguće je dobiti u kontaktu sa stručnim radnicima Odjela za udomiteljstvo Centra za socijalnu skrb Vrbovec .

Obavijesti, novosti i natječaji

Obavijest o rezultatima javnog natječaja

Temeljem raspisanog javnog natječaja objavljenog dana 03.08.2020.g u Narodnim novinama RH broj 93/2020 za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u sklopu mjere stjecanja prvog radnog iskustva/pripravništvo za radno mjesto pravnika – 1 izvršitelj, obavještavamo da je Povjerenstvo za zapošljavanje Centra za socijalnu skrb Vrbovec donijelo odluku o konačnom izboru kandidata i izabralo: IVU ANTONIĆ, […]

Upute HZJZ za udomitelje

Obavještavamo udomitelje da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike dana 30. srpnja 2020. godine izdao nove Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje izvaninstitucijskih socijalnih usluga smještaja i boravka za starije osobe, osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u sustavu […]

Obavijest udomiteljima

Još jednom podsjećamo sve udomitelje da su dužni bez odgode obavijestiti djelatnike Odjela za udomiteljstvo o svim promjenama zdravstvenog stanja korisnika i članova svojih obitelji, a u svezi s pojavom bolesti COVID-19.

Upute HZJZ za udomiteljske obitelji

Obavještavamo udomitelje da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dana 21. lipnja 2020. godine izdao nove Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje izvaninstitucijskih socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi, uključujući i udomiteljske obitelji, koju u cijelosti možete pročitati ovdje .

Upute HZJZ za udomiteljske obitelji

Obavještavamo udomitelje da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dana 29. svibnja 2020. godine izdalo nove Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje izvaninstitucijskih socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi, uključujući i udomiteljske obitelji, koju u cijelosti možete pročitati ovdje .

Obavijest udomiteljima – zaštitna oprema

Obavještavamo udomitelje da smo od Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije i Stožera civilne zaštite Vrbovec zaprimili veće količine zaštitnih maski i ponešto druge zaštitne opreme te još 10 litara alkohola za potrebe udomitelja s područja nadležnosti Centra za socijalnu skrb Vrbovec. Molimo sve udomitelje da dođu preuzeti zaštitnu opremu u prostorije Centra za socijalnu skrb […]

Note

This is a notification of some sort.