Podjela božićnih paketa za udomljenu djecu

U utorak, 19. prosinca 2017. godine organizirana je svečana podjela prigodnih poklon paketa djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima na području grada Vrbovca i okolnih općina u Restoranu Sablić u Dubravi.

Podjelu božićnih paketa organiziralo je  Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec uz donaciju djelatnika DM-a.  Donacija je dio DM-ove nacionalne kampanje  u koju se uključilo više od 1.300 djelatnika DM-a koji su pripremili 2.262 poklona, dok je DM osigurao dodatnih 2.738 poklona kako bi uljepšali blagdane potrebitim sugrađanima. Kampanja je provođena u suradnji s Hrvatskim crvenim križem na razini cijele Hrvatske, međutim Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec je ostvarilo poseban status za udomljenu djecu tako da je svih 76-ero udomljene djece dobilo prigodne božićne poklone.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici DM-a, Hrvatskog crvenog križa i lokalne zajednice, a program  su uveličali plesači plesnog kluba “Harmony”, Lana Mucko i Ivan Šimunec, te finalistica showa “Supertalent” Paula Ribić kao i raspjevani Djed Božićnjak, koji je uručio poklone djeci.